Descriere
Greutate brută : 1214 gr
Greutate netă: 1000 gr
Produse de patiserie coapte în mod tradițional
Pe lângă turta dulce de la Nürnberg, „Cozonacul Christstollen” este prăjitura principală de Crăciun. „Cozonacul Christstollen” tradițional face parte din duminicile fiecărei familii germane în timpul sărbătorilor, servit de obicei cu cafea fierbinte sau ceai. Mulți iau și felii de „Cozonac Christstollen” cu ei la serviciu sau la școală, deoarece o bucată din această prăjitură cu drojdie și stafide este un impuls excelent de energie de Crăciun între mese!
Dar mulți dintre noi nu avem timp de copt în aceste zile, trebuie să cumpărăm cadouri, să planificăm festivitățile și înainte să ne dăm seama, stresul pre-Crăciuniului le-a ocupat tot timpul și energia. De aceea, noi, cei de la Lebkuchen Schmidt, vă oferim deliciosul nostru „Cozonac Christstollen” de Crăciun, preparat după o rețetă tradițională, astfel încât să vă puteți bucura de copt tradițional fără a depune timp și efort! Presărat cu glazură și în formă de pâine, multe se compară cu forma pruncului Iisus – așa cum ar trebui să fie un „Cozonac Christstollen”!