Descriere
Greutate netă: 500 gr.
Copt cu dragoste, folosind doar cele mai bune ingrediente!
Tradiția acestui produs de patiserie rafinat datează cel mai probabil de mii de ani. Christmas Stollen a fost menționat pentru prima dată în scris sub acest nume, în urmă cu aproape 600 de ani. De atunci, faima și popularitatea lui au crescut, chiar și dincolo de graniţele Germaniei. Tot din tradiție, brutarii își păzesc rețetele ca lumina ochilor, la fel și brutarii noștri de la Lebkuchen-Schmidt din Nürnberg. Cu toate acestea, ei au dezvăluit un pic din secretul ingredientelor sale. Cozonacul de Crăciun este făcut din cel mai fin aluat cu drojdie, în care au fost amestecate numeroase ingrediente rafinate, nuci și, bineînțeles, stafide. Însă proporțiile, bucătarii, preferă să le păstreze pentru ei. Bineînțeles, din nou din tradiție, cozonacul de Crăciun are forma pruncului Iisus învelit într-un scutec și este presărat cu mult zahăr pudră, care simbolizează scutecul.